بچه ها این دسر خیلییی خوشمزس درست کردنشم اسونه 

تنها چیزی که از اسمش گفته بود "دسر عربی" بود حالا شاید اسمای دیگم داشته باشه

موادش

شیر 4 پ

شکر1/4پ

یه بسته کرم کارامل

یه بسته کافی (من از تروبیکا استفاده کردم توی فیلمش یه چیز دیگه استفاده کرد)

یه بسته بیسکوییت پتی بور

یه بسته خامه صبحانه

پودر ژلاتین 2 ق غ + 1/4پ اب

اول ژلاتین و با اون یکچهارم اب به روش بن ماری(روی بخار اب) حل کنید

بعد تمام بالا رو بجز بیسکوییت و خامه رو روی شعله کم مخلوط کنید شیرتون نباید بجوشه

بعدش که تقریبا حرارتش رفت بالا ژلاتین اب شده رو قاتیش کنید و بعد کل بیسکویتا  بریزید توش

کل موادو بریزید توی میکسر یا مخلوط کن که یکدست شه اخر دفعه کل خامه رو اضافه کنید و دوباره میکس کنید

حدودا8-9ساعته میبنده و بسی طعم دلخواهی داره

اها پیمانه ی من از این لیوان دسته دارای به قول مامانا فرانسوی هست


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها