بچه ها این دسر خیلییی خوشمزس درست کردنشم اسونه
تنها چیزی که از اسمش گفته بود "دسر عربی" بود حالا شاید اسمای دیگم داشته باشه
موادش
شیر 4 پ
شکر1/4پ
یه بسته کرم کارامل
یه بسته کافی (من از تروبیکا استفاده کردم توی فیلمش یه چیز دیگه استفاده کرد)
یه بسته بیسکوییت پتی بور
یه بسته خامه صبحانه
پودر ژلاتین 2 ق غ + 1/4پ اب
اول ژلاتین و با اون یکچهارم اب به روش بن ماری(روی بخار اب) حل کنید
بعد تمام بالا رو بجز بیسکوییت و خامه رو روی شعله کم مخلوط کنید شیرتون نباید بجوشه
بعدش که تقریبا حرارتش رفت بالا ژلاتین اب شده رو قاتیش کنید و بعد کل بیسکویتا بریزید توش
کل موادو بریزید توی میکسر یا مخلوط کن که یکدست شه اخر دفعه کل خامه رو اضافه کنید و دوباره میکس کنید
حدودا8-9ساعته میبنده و بسی طعم دلخواهی داره
اها پیمانه ی من از این لیوان دسته دارای به قول مامانا فرانسوی هست
درباره این سایت